Divnej Rok online. Čermák se Staňkem přinášejí novou stand up show v živém streamu

Divnej Rok online. Čermák se Staňkem přinášejí novou stand up show v živém streamu 

Dvojice Miloš Čermák a Luděk Staněk nabídne novou stand up show Divnej Rok Lockdown v online prostoru namísto plánovaného turné. Od 6. listopadu chystají každý pátek streamované večery s hosty, které potrvají do Vánoc.

Série sedmi live streamů nahradí původně zamýšlené zastávky po českých městech. Každý pátek si Miloš Čermák s Luďkem Staňkem popovídají o tématech, která aktuálně hýbou společností, do debaty si pozvou hosty, navzájem se vyzpovídají a pro druhého si připraví různá překvapení, úkoly nebo znalostní kvízy.

Do připravované show, která odstartuje tento pátek ve 20 hodin, se můžou zapojit i sami diváci s VIP vstupenkou. Jejich držitelé můžou během živého vysílání zavolat do studia a vnést svou myšlenku do probíhající diskuze.

Přenos začne zde, přístup diváci získají zakoupením stokorunové vstupenky. Sledování je možné prostřednictvím internetového prohlížeče, v chytré televizi není garantováno, organizátoři doporučují sdílet obraz z podporovaného zařízení buď bezdrátově, nebo přes HDMI kabel.

Foto: Facebook

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!