SOUTĚŽ: Tajný život úhořů. Vyhrajte severský bestseller o bájných rybách

SOUTĚŽ: Tajný život úhořů. Vyhrajte severský bestseller o bájných rybách 

Oceněná non-fiction publikace švédského novináře Patrika Svenssona prozkoumává nevysvětlitelné chování záhadných úhořů. Zasoutěžte si s námi o knížky!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Češi mají Otu Pavla, Švédové zase Patrika Svenssona, který se svým otcem odmala jezdil chytat úhoře a zabýval se jejich zvláštními zvyky. Osobní vzpomínky se v knize Tajný život úhořů, jež si loni vysloužila nejprestižnější švédské literární ocenění – Augustovu cenu, mísí s faktografickými pasážemi.  

Čtenáře seznamuje s různými zvláštnostmi o těchto rybách, které zaujaly Aristotela i Sigmunda Freuda. Úhoři se z neznámého důvodu páří pouze kdesi v Sargasovém moři nebo se po desítkách let strávených ve sladké vodě vracejí umřít do oceánu.

Chcete vyhrát knihu Tajný život úhořů? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x1 knihu.

Soutěžní otázka:

Ze které severské země pochází autor knihy Patrik Svensson?

A) Finsko

B) Island

C) Švédsko

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pondělí 2. listopadu. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Kniha Zlín

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!