James McAvoy a Claire Foy budou hledat své zmizelé dítě v remaku francouzského thrilleru

James McAvoy a Claire Foy budou hledat své zmizelé dítě v remaku francouzského thrilleru 

Francouzský režisér Christian Carion chystá britskou verzi svého thrilleru Můj syn z roku 2017. Do titulních rolí obsadil Jamese McAvoye a Claire Foy, kteří ztvární rozvedený pár hledající ztraceného syna. Natáčení by mělo začít v listopadu.

Připravovaný film je remakem snímku Můj syn režiséra a scenáristy Christiana Cariona, jenž pojednává o workoholikovi Julienovi, jenž většinu času tráví na služebních cestách. Jeho pracovní vytížení nakonec vyústí v rozpad manželství.

Zlom v ději představuje náhlé zmizení sedmiletého syna, který se nečekaně ztratí během školního výletu a po němž rozvedení rodiče okamžitě začnou pátrat.

V britském zpracování se v úloze otce objeví James McAvoy (Skleněný, TO Kapitola 2), po jehož boku si zahraje Claire Foy (První člověk) coby jeho bývalá choť, jak uvedl magazín The Hollywood Reporter.

Kvůli záměrnému posílení autenticity filmu nedostal McAvoy dopředu k přečtení scénář. Během natáčení tak bude improvizovat obdobně jako jeho francouzský předchůdce Guillaume Canet, zatímco ostatní členové štábu budou s dějem dopředu obeznámeni. „James bude v reálném čase na kameru dělat detektivní práci, abychom navodili realistické napětí,“ uvedl Adam Fogelson ze společnosti STXfilms, která snímek produkuje.

James McAvoy ve snímku Skleněný. Foto: Universal Pictures

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!