SOUTĚŽ: Pandemie. Vyhrajte literární dokument etablovaných novinářů Michala Kubala a Vojtěcha Gibiše

SOUTĚŽ: Pandemie. Vyhrajte literární dokument etablovaných novinářů Michala Kubala a Vojtěcha Gibiše 

Devatenáctého října vychází publikace z pera dvojice renomovaných českých novinářů Michala Kubala a Vojtěcha Gibiše, která přináší unikátní svědectví o koronavirové pandemii den po dni. Zasoutěžte si s námi o knížku!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Na velkorysém prostoru téměř pěti set stran mapují Michal Kubal a Vojtěch Gibiš šíření onemocnění covid-19 v posledních měsících, kterého se podle odhadů Světové zdravotnické organizace nakazila až desetina populace a jež si vyžádalo přes milion obětí.

Prostřednictvím pracovníků ve zdravotnictví, pacientů i vrcholných politiků dávají autoři možnost čtenářům nahlédnout do zákulisí událostí, které v letošním roce výrazně otřásly světem. 

Chcete vyhrát publikaci Pandemie? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x1 knihu.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje hlavní zpravodajská relace, kterou na ČT1 moderuje Michal Kubal?

A) Televizní noviny

B) Události

C) Studio 6

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pátek 30. října. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Kniha Zlín

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!