SOUTĚŽ: Čtvrthrst. Vyhrajte vstupenky na nevšední inscenaci Alterny DAMU v pražském Divadle DISK

SOUTĚŽ: Čtvrthrst. Vyhrajte vstupenky na nevšední inscenaci Alterny DAMU v pražském Divadle DISK 

Čtvrthrst je nejdelší slovo v českém jazyce, které neobsahuje ani jednu samohlásku. Tak zní titul inscenace uváděné v pražském divadle DISK, jež se zamýšlí nad pomíjivostí a lidským nasloucháním. Zasoutěžte si o vstupenky na reprízu představení s termínem 20. října!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Autorská hra studentů pražské DAMU Iana Mikysky a Jakuba Vaverky nastiňuje divákům prostřednictvím čtveřice hlasů, vypreparovaného klavíru a soustředěného naslouchání textů filozofa Jana Patočky hlubší cestu k pomíjivosti, koncentraci a přítomnosti, než na jakou jsme běžně zvyklí.

V takřka prázdném prostoru divadelního jeviště jemně zní hlasy herců mizející do ztracena a nepatrný zvuk pěny od mycího prostředku. Diváci uslyší studenty z Katedry alternativního a loutkového divadla, a to Marii Annu Krušinovou, Juraje Mitra, Terezu Mitro a spoluautora díla Jakuba Vaverku.

Chcete získat vstupenky na reprízu inscenace Čtvrthrst je nejdelší slovo v českém jazyce v úterý 20. října večer? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 5x2 vstupenky na představení.

Soutěžní otázka:

Ve které ulici v centru Prahy sídlí divadlo DISK?

A) Dlouhá

B) Karlova

C) Anenská

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pátek 16. října. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: DAMU

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!