The Boss napsal Letter To You. Nová deska Bruce Springsteena vyjde 23. října

The Boss napsal Letter To You. Nová deska Bruce Springsteena vyjde 23. října 

Minulý rok v červnu vydal hudebník Bruce Springsteen své devatenácté album Western Stars a již koncem roku se opět objevil ve studiu, kde se svými spoluhráči vytvořil novinku Letter To You. Fanoušci si už nyní mohou poslechnout titulní skladbu, ostatních písní se dočkají koncem října.

K nahrávání nového počinu muzikant přizval své staré známé z rockové skupiny E Street Band. Sešli se ve Springsteenově domácím studiu Thrill Hill Recording v New Jersey a volba tohoto místa měla podle jeho slov na výsledek velký vliv.

„Miluji emocionální povahu Letter To You a miluji zvuk E Street Bandu hrajícího úplně živě ve studiu způsobem, jakým jsme to nikdy předtím nedělali. Album jsme vytvořili jen za pět dní a ukázalo se, že to byl jeden z největších zážitků z nahrávání, jaký jsem kdy měl,“ komentoval proces tvorby The Boss.

Letter To You bude obsahovat dvanáct skladeb včetně první ukázkové vlaštovky, kterou Springsteen vypustil do světa již v den ohlášení novinky. Kromě ní se v tracklistu objeví devět nedávno složených písní a nové nahrávky tří umělcových legendárních, ale dosud nevydaných skladeb ze sedmdesátých let, konkrétně jde o Janey Needs a Shooter, If I Was The Priest a Song for Orphans

Fotografie: Danny Clinch

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

(1 hodnocení) A co tvé hodnocení?