Nejnovější články » Soutěže

SOUTĚŽ: Kiruna – překrásný nový svět. Vyhrajte vstupenky na pražskou premiéru dokumentu Grety Stocklassy

31.8.2020,

V pondělí 7. září večer se v kině Pilotů v pražských Vršovicích odehraje premiéra dokumentu česko-švédské režisérky Grety Stocklassy s názvem Kiruna – překrásný nový svět, který diváky zavádí do prostředí železných dolů. Zasoutěžte si s námi o vstupenky!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Dokumentaristka Greta Stocklassa má za sebou několik studentských filmů a nyní přichází s celovečerním počinem Kiruna – překrásný nový svět, který do domácí kinodistribuce vstoupí ve čtvrtek 10. září.

Dokument líčí nevlídný obraz severošvédského města, jehož část mizí v důsledku těžby v blízkém dolu na železnou rudu. Tamní obyvatelé jsou na nátlak vedení těžební společnosti, které odmítá práce zastavit, nuceni se vystěhovat ze svých domovů. Režisérka snímek staví na příkladu trojice protagonistů a otevírá problematiku přesídlování, tradic a vztahu k určitému místu.

Chcete se zúčastnit slavnostní premiéry filmu v kině Pilotů 7. září? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 2x2 vstupenky.

Soutěžní otázka:

Z jaké rodiny pochází režisérka Greta Stocklassa?

A) česko-švédské

B) česko-islandské

C) česko-finské

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pátek 4. září. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Pilot Film