Budete s námi cestovat po celém světě, láká Brian May na nové album kapely Queen s Adamem Lambertem

Budete s námi cestovat po celém světě, láká Brian May na nové album kapely Queen s Adamem Lambertem  

Legendárí kapela Queen, která od roku 2011 vystupuje spolu se zpěvákem Adamem Lambertem, by za sebou právě měla velké evropské turné. To by ale nesmělo být koronavirové epidemie, kvůli které museli očekávanou koncertní šňůru přesunout na příští rok. Zkrátit čekání plánují fanouškům svou první společnou deskou, protože zkrátka Show Must Go On, kovid nekovid.

“Když jsme letos nemohli jet turné, chtěli jsme dát fanouškům něco místo toho a živé album nám prostě připadalo správné. Je to poprvé, co spolu vydáme album a užili jsme si spoustu legrace, když jsme ho dávali dohromady, vybírali jsme oblíbená vystoupení za posledních sedm let,” vysvětluje zpěvák Adam Lambert. Živé album ponese název Around The World vyjde 2. října.

Narávka nabídne celkem dvacet skladem, mezi kterými nebudou chybět hity, jako Don’t Stop Me Now či I Want To Break Free. Fanoušci se dočkají také 22minutového vystoupení kapely na charitativním koncertu Fire Fight Australia, na kterém předvedla originální Queen set z roku 1985 Live Aid v plném znění. Setlist tvořily písně Bohemian Rhapsody, Radio Ga Ga, Hammer To Fall, Crazy Little Thing Called Love, We Will Rock You a We Are The Champions.

“Vzhledem k tomu, že se všichni potýkáme s výzvou vytvořit živá představení ve světě ovládaném hrozivým virálním nepřítelem, zdálo se, že nastal ideální čas vytvořit sbírku ručně vybraných živých ukázek z našich show za posledních sedm let s naším bratrem Adamem Lambertem,” říká k vydání nové desky kytarista Queenů Brian May. “Je to poprvé, co budete sledovat a poslouchat tyto skladby. Budete s námi cestovat po celém světě a prožívat kompletní virtuální živý set,” láká May.

 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!