Prohlídky, slevové akce i koncert. Švandovo divadlo zahájí sezónu Dnem otevřených dveří

Prohlídky, slevové akce i koncert. Švandovo divadlo zahájí sezónu Dnem otevřených dveří 

Švandovo divadlo na Smíchově odstartuje novou sezónu bohatým programem. Během Dne otevřených dveří provede diváky zákulisím, zapojí je do pátrání po ukradeném předmětu, nabídne zlevněné vstupenky a pozve je i na koncert. To vše za účasti oblíbených herců a hereček.

Švandovo divadlo na Smíchově za dva týdny uspořádá oblíbený Den otevřených dveří. Bohatý program se skládá především z prohlídek zákulisí, kterým návštěvníky provedou členové a členky hereckého souboru, včetně Bohdany Pavlíkové, Natálie Řehořové, Marie Štípkové nebo Oskara Hese.

Součástí bude i pátrání po ukradeném předmětu, po jehož stopách se návštěvníci vydají v místě činu z krimi dramatu Lady Macbeth z Újezdu. Dobový příběh o lásce a zabíjení z Prahy konce 19. století měl v divadle premiéru letos na jaře a v září jej diváci mohou zase vidět. Prohlídky se konají každou hodinu od dvou do sedmi hodin večer bez nutnosti rezervace. 

Natálie Řehořová v inscenaci Lady Macbeth z Újezdu. Foto: archiv Švandova divadla

“Švanďák” divákům nabídne i slevové akce na vstupenky, soutěže o různé ceny, zakoupit si mohou také divadelní suvenýry. Prohlídky divadla můžete využít i k zapsání se do oblíbených workshopů zaměřených na výuku herectví, pohybu, rétoriky nebo fotografie. 

Den zakončí koncert skupiny Alotrio, kde zpívá herečka Natálie Řehořová, představitelka hlavní ženské role ve zmíněné inscenaci Lady Macbeth z Újezdu. Program bude moderovat její kolegyně Marie Štípková. Poprvé veřejnost spatří také nové fotografie hereckého souboru od Tomáše Vrany, který za ně získal hned dvě prestižní mezinárodní ocenění. 

Den otevřených dveří Švandova divadla se koná 8. září

foto: archiv Švandova divadla


| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Prohlídky, slevové akce i koncert. Švandovo divadlo zahájí sezónu Dnem otevřených dveří
 

Mohlo by se ti líbit...

Švandovo divadlo nabízí i další akce

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!