Jude Law a Naomie Harris se v září představí v nové sérii na HBO

Jude Law a Naomie Harris se v září představí v nové sérii na HBO  

Exkluzivní premiéru chystá HBO na 15. září, kdy uvede limitovanou sérii Třetí den od tvůrců Felixe Barretta a Dennise Kellyho. Hlavní role ztvárnili Jude Law a Naomie Haris.

Série Třetí den se skládá ze šesti epizod rozdělených na Summer a Winter. V prvních třech epizodách se Jude Law dostane na záhadný ostrov se skupinou ostrovanů, kteří úpěnlivě dodržují své zvyky a tradice. Až nebezpečně svůdný svět plný tajemných rituálů oživí potlačené negativní zážitky. Na povrch vyplouvá ztráta a trauma z minulosti. “Hranice mezi realitou a fantazií se stírají a jeho boj za zjištění pravdy vede až k tomu, že ostrované odhalí šokující pravdu, která se týká přímo jeho,” přibližují příběh tvůrci.

Další tři epizody označené Winter sledují Naomie Harris, která přijíždí na ostrov jako odhodlaný outsider hledající odpovědi na své otázky. “Jenže její příjezd spíš nakonec znamená nepřehledný boj, v němž je třeba rozhodnout se o svém dalším osudu a kdy je hranice mezi skutečností a zdáním opět rozostřena,” dodávají tvůrci.

Kromě Judea Law a Naomie Harris se v sérii objeví i Katherine Waterston, která na sebe upozornila ve snímku Fantastická zvířata, Emily Watson, jež zazářila v seriálu Černobyl, a Paddy Considine, který si zahrál v seriálu Outsider v produkci HBO. Autorem scénáře části Summer je Dennis Kelly, režíroval ho Marc Munden. Winter napsal Kelly spolu s Kit De Waal a Deanem O’ Loughlinem. Režie se ujala Philippa Lowthorpe.

Série vznikla v koprodukci Sky a HBO a jde o vůbec první původní drama produkované novými Sky Studios.

Foto: Robert Lubovic

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!