Kdo bude hrát seriálovou princeznu Dianu? Tvůrci The Crown zveřejnili nové obsazení

Kdo bude hrát seriálovou princeznu Dianu? Tvůrci The Crown zveřejnili nové obsazení  

Zatímco fanoušci seriálu The Crown nedočkavě vyhlížejí čtvrtou řadu populární životopisné série o životě a vládě královny Alžběty II., tvůrci odpověděli na zásadní otázku: Kdo si zahraje ‘starší verzi’ princezny Diany?

V páté a šesté řadě se dnes již kultovní seriál The Crown zaměří na devadesátá léta minulého století a na první desetiletí nového tisíciletí. Jedná se o období, které bylo pro britskou korunu jedno z vůbec nejturbulentnějších. Chybět nebude rozpad manželství prince Charlese a princezny Diany ani její tragická smrt v pařížském tunelu.

Zatímco mladou princeznu Dianu si ve čtvrté řadě série zahraje herečka Emma Corrin, v následujících řadách ji vystřídá devětadvacetiletá australská herečka Elizabeth Debicki. Ta se již brzy představí divákům i v očekávaném snímku režiséra Christophera Nolana Tenet, který se do českých kin dostane už na konci srpna. Zahrála si již ve filmech Velký Gatsby, Everest nebo Strážci galaxie Vol. 2 či v seriálu Noční recepční.

A dojde i k dalším hereckým obměnám. Roli prince Philipa převezme po Tobiasovi Menziesovi velšský herec Jonathan Pryce, který byl za výkon ve snímku Dva papežové nominován na Oscara. Čtvrtá řada pak bude poslední, v níž v roli Alžběty II. vystoupí Olivia Colman. V následujících sériích ji nahradí Imelda Staunton.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Foto: Warner Bros
 

Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!