Na Dogfestu se předvedou celní i záchranářští psi, chybět nebudou závody plemen či dog dancing

Na Dogfestu se předvedou celní i záchranářští psi, chybět nebudou závody plemen či dog dancing 

Na pražském letišti v Letňanech se v pátek 28. a v sobotu 29. srpna sjedou milovníci čtyřnohých mazlíčků na Dogfestu. Ten nabídne přehlídky specializovaných psů, závody v rozličných disciplínách i psí módní přehlídku.

Nabitý celodenní program Dogfestu zahrnuje rozmanité sportovní disciplíny jako přehlídku vodních sportů se psy, závody plemen od krysaříků až po vlkodavy, proslulé chrtí závody, dog frisbee či dog dancing neboli psí tanec.

Některá plemena se můžou zúčastnit srazu, ať už francouzští buldočci, čivavy nebo kavalíři. Návštěvníci se můžou těšit také na soutěže, psí módní přehlídku nebo atrakce pro čtyřnohé miláčky.

Nedílnou součástí programu budou i ukázky práce specializovaných psů, například psů cvičených vojáky, policejních a celních psů či záchranářských, asistenčních nebo vodicích psů. S hitem sociálních sítí Pejskové se koušou na letňanském festivalu naživo vystoupí Marie Pojkarová. Nudit se nebudou ani děti, pro které organizátoři připraví nafukovací atrakce a skákací hrady.

K zakoupení na místě bude nejrůznější sortiment pro psy od krmiv a pamlsků přes obojky a hračky až po hygienické potřeby. Přichystána bude i veterinární ordinace, kde si zájemci budou moci nechat své psy očipovat nebo vyšetřit.

Foto: Dogfest

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!