SOUTĚŽ: Pampeliškové víno. Vyhrajte autobiografickou novelu Raye Bradburyho o dospívání ve dvacátých letech

SOUTĚŽ: Pampeliškové víno. Vyhrajte autobiografickou novelu Raye Bradburyho o dospívání ve dvacátých letech 

Do fiktivního městečka Green Town v americkém státě Illinois v roce 1928 čtenáře zavádí slavný spisovatel Ray Bradbury, autor románu 451 stupňů Fahrenheita. Zasoutěžte si s námi o jeho knihu Pampeliškové víno!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Na téměř tří set stránkách překládá americký literát Ray Bradbury, tvůrce sci-fi, hororových a mysteriózních příběhů, kapitoly ze svého dětství na břehu Michiganského jezera. Děj je zasazen do závěru dvacátých let, roku před příchodem velké hospodářské krize, kdy je spisovatelově alter egu Douglasu Spauldingovi dvanáct let.

Série volně propojených textů se odehrává během prázdnin, které protagonista tráví doma se svou rodinou. Douglasův dědeček zrovna vyrábí ono pampeliškové víno, které v knize slouží jako metafora radosti z letního období.

Chcete vyhrát knihu Pampeliškové víno? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x1 publikaci.

Soutěžní otázka:

Kolik let uplyne 22. srpna od narození Raye Bradburyho?

A) 70 let

B) 100 let

C) 140 let

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme ve středu 26. srpna. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Alan Light / Kniha Zlín

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!