Třetí série Selling Sunset. Oslava burgerů a botoxu i další várka zákulisních roztržek

Třetí série Selling Sunset. Oslava burgerů a botoxu i další várka zákulisních roztržek70%

Třetí série reality show Selling Sunset na Netflixu přináší nové bizarnosti a drama ze světa trhu s luxusními nemovitostmi. Při oslavě novinky na trhu si návštěvníci mohli pochutnat na hamburgeru a nechat napíchat čelo botoxem.

Reality show Selling Sunset se dočkala již třetí série. Pořad vypovídá o světě elitních realitních makléřů z firmy Oppenheim Group, kteří prodávají luxusní nemovitosti majetným kupcům v Los Angeles. Když se však do party přidala nová členka, Chrishell Hartley, atmosféra ve firmě začala houstnou. Ve druhé sérii se do týmu přidala Amanza, která také rozvířila vody. Reality show provede diváky nejen lukrativními pozemky, ale i zákulisním dramatem.

Popis reality show Selling Sunset může znít poněkud plytce. A to taky v tom nejlepším slova smyslu je. Právě povrchnost vztahů, přepychové nemovitosti za astronomické částky, ženy na ještě vyšších podpatcích, afektovanost, pomluvy a všudypřítomné bohatství jsou důvodem, proč se diváci na pořad dívají. Selling Sunset nám dává možnost soudit povrchní a místy hloupé chování realitních makléřek a jejich klientů z pohodlí našeho gauče z IKEA a s popcornem ze supermarketu.

Reality show z losangeleského prostředí má tři základní roviny. Diváci mají možnost podívat se do jádra luxusních nemovitostí ve městě a okolí a dozvědět se ceny. Dále se odhalují taktiky, strategie a prodejní logika makléřů.

V poslední řadě se objevuje zákulisní drama a intriky mezi kolegyněmi, což je část, jež v celém seriálu hraje prim. Všechno je dohromady chytře provázáno, interiéry domů jsou v mnohých směrech inspirativní a u malicherných roztržek a výměn názorů všech zúčastněných žen se člověk jednoduše pobaví.

Největším lákadlem jsou nápady a životní styl vysoké blonďaté makléřky Christine. Ve druhé sérii měla na svém zásnubním večírku zebru a ohnivé vystoupení jako vystřižené z Cirque du Soleil. Tentokrát si připravila další bizarnost. U příležitosti otevírání vstupu nové nemovitosti na trh si zvolila téma Burgers & Botox. Návštěvníci, zejména makléři, si mohli prohlédnout stavbu, občerstvit se hamburgery a nechat si napíchat obličej.

Zklamáni můžou být ti, kteří by show mylně zaměnili za dokument o úspěšné realitce. Ta sama o sobě hraje druhé housleSelling Sunset je primárně o vztazích a třetí sezóna není výjimkou. Pro ty, kteří však přijali koncept reality TV za svůj a naučili se ho ocenit, může být nejnovější řada uklidňující a odpočinkovou podívanou.

Třetí série Selling Sunset je na streamovací platformě Netflix k vidění od 7. srpna.

Názor informuji.cz: 70%

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Podobné filmy

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!