Filmové a seriálové tipy, týden #33: Svatební pohroma, superlék i výběrové řízení na toho pravého

Filmové a seriálové tipy, týden #33: Svatební pohroma, superlék i výběrové řízení na toho pravého 

Tradiční katastrofa a střet zdánlivě neslučitelných povah v kombinaci s castingy, superschopnostmi a také zvířecím útěkem. Dohromady by z toho byl guláš, ale jednotlivě si vychutnáte filmy v třiatřicátém kinotýdnu. Jaké to jsou?

Palm Springs

Co se stane na svatbě, zůstane na svatbě? V režijním debutu Maxe Barbakowa se na veselce v Palm Springs věci zkomplikují. Účastníci Nyles a Sarah nemohou uniknout z místa konání a sami sobě navzájem. Snímek měl premiéru letos v lednu na festivalu v Sundance a dočkal se vřelého přijetí kritiků. Komedie navíc nabízí i skvělé obsazení v čele s Andym Sambergem (Hotel Transylvánie), Cristin Milioti (Jak se poznal vaši matku) a J. K. Simmonsem (WhiplashLa La Land).

Lola

Svoboda a nezávislost. To jsou věci na špici žebříčku hodnot, alespoň pro dospívající Lolu. S tradičním rodinným štěstím to ale nemá co dělat, zvlášť když máte otce ze staré školy. Oba životní postoje se střetnou po smrti jím blízké osoby. Emocemi nabitou road movie natočil belgický režisér Laurent Micheli. Hlavní roli Loly si zahrála trans herečka Mya Bollaers, která za svůj výkon získala nominace na řadu filmových evropských cen.

Casting na lásku

Stela Nebeská už sen o velké herecké příležitosti téměř vzdala. Přichází o angažmá a po rozpadu osobního i profesního života hledá stabilitu v novém vztahu a snad i velké lásce. Jenže konkurzem na muže snů neprojde jen tak někdo. Českou komedii Casting na lásku natočila mladá režisérka Eva Toulová.

Projekt Power (Netflix)

Jedna pilulka a pět minut cenných, ačkoliv nepředvídatelných superschopností. Hrdiny na drogách přibližuje Projekt Power s hvězdným obsazením. Na Netflixu se podíváme do ulic New Orleans za nesourodou trojicí, která touží výrobce superléku dostat na kolena. V hlavních rolích se představí Joseph Gordon-Lewitt a Jamie Foxx.

The One and Only Ivan (Disney +)

Live-action rodinná komedie a obsazení známých hereckých osobností. To spojuje disneyovský snímek The One and Only Ivan, který vypráví o velkém plánu na útěk zvířat ze zajetí. V čele dobrodružné mise je gorila Ivan a jeho přítelkyně, slonice Stella. V rolích uvidíte a uslyšíte herce jako jsou Angelina Jolie, Bryan Cranston, Sam Rockwell, Helen Mirren nebo Danny DeVito.

Další novinky a recenze, včetně programů kin, najdete v naší filmové rubrice.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!