Bude seriál Langdon opravdu bez Hankse? Pilotní díl by se měl natáčet na konci roku

Bude seriál Langdon opravdu bez Hankse? Pilotní díl by se měl natáčet na konci roku 

Knihy Dana Browna jsou vždy jasnými bestsellery a filmy natočené podle nich kasovními trháky. Nyní se jejich sílu pokusí dohnat seriál Langdon, který bude vycházet z jedné z dosud nezfilmovaných knih populárního spisovatele – ze Ztraceného symbolu. A všechny nejvíc zajímala především jedna otázka.

Bude i v seriálu hrát ústřední postavu symbologa Roberta Langdona Tom Hanks? Právě jeho herecké výkony se staly hlavními taháky zfilmovaných knih Dana Browna. Tvůrci pořadu však na tuto otázku odpověděli jednoznačně. Na Hankse se už netěšte! Seriál se totiž vrátí před filmovou sérii.

Štafetu po Tomu Hanksovi přebere australsko-americký herec Ashley Zukerman, který si zahrál v seriálech Boj o moc, Prezident v pořadí či Kód. A je jasné, že to nebude mít lehké, protože mu Langdonovi fanoušci nic neodpustí! Mezi herci se objevují také Sumalee Montano, Beau Knapp či Rick Gonzales. Natáčení pilotního dílu by mělo odstartovat na konci tohoto roku.

Seriál připravuje americká televize NBC. Výkonným producentem se stal sám Dan Brown, scenáristou Daniel Cerone, který se televizi NBC postaral již o seriály Constantine či Černá listina.

Kniha Ztracený symbol vyšla v roce 2009. Její děj se odehrává během jediné noci ve Washingtonu a zavádí čtenáře do tajů starého zednářského řádu. Langdonův kamarád a mentor Peter Salomon byl unesen, avšak svému příteli zanechal zapečetěný balíček, který pomůže slavnému symbologovi odkrývat tajemství slavného bratrstva. 

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!