Česká Bridget Jones je dotočená. Podívejte se na první trailer

Česká Bridget Jones je dotočená. Podívejte se na první trailer  

Po více než roce natáčení hlásí nová česká celovečerní komedie dotočeno. V pořadí třetí snímek režisérky Evy Toulové nese název Casting na lásku a vy se můžete podívat na první ochutnávku.

Režisérka Eva Toulová právě dotočila svůj v pořadí třetí snímek. K romantické komedii ve stylu Bridget Jones s názvem Casting na lásku napsala i scénář a po filmech Šťastná a Jak se moří revizoři si opět vybrala téma určené především pro ženské publikum.

Hlavní postavou filmu je neúspěšná herečka Stela Nebeská, která dochází k poznání, že s blížící se čtyřicítkou už nejspíš díru do světa neudělá. Ztrácí angažmá v divadle a navíc ji neskrývaně podvádí manžel. Stela se rozhodne manželovi pomstít a začne se seznamovat. Každé rande však končí fiaskem - co schůzka, to výstřední nápadník.  

Romantická komedie o tom, jak všichni pořádní chlapi už vymřeli, nabízí atraktivní obsazení. V hlavní roli se představí Tereza Petrášková. V dalších rolích uvidíme Igora Bareše, Martina Sittu, Václava Vydru, Lukáše Langmajera, Milana Šteindlera a další.

Ve filmu se objeví také Jan Čenský, který se kvůli natáčení naučil řídit limuzínu. Film se dostane do kina v polovině srpna.

Režisérka Eva Toulová během natáčení filmu. Foto: Jiří Židek

Kdy a kde dávají film: Casting na lásku

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Podobné filmy

Filmové recenze

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!