Vypsaná fixa, Jelen i Visací zámek. Žižkovská pivní zahrada láká na letní hudební program

Vypsaná fixa, Jelen i Visací zámek. Žižkovská pivní zahrada láká na letní hudební program 

Většina hudebních festivalů letošní ročník sice přesunula na příští rok, to ale v žádném případě neznamená, že by hudební fanoušci přišli o oblíbené open air koncerty. Některé z nich si můžete užít na pražském Žižkově.

„Mezi Vítkovem a křižovatkou Ohrada se v době koronavirové pandemie pilně pracovalo a vzniklo zde nové a prostorné setkávací místo pod otevřeným nebem vhodné nejen na pikniky s přáteli, ale i pořádné mejdany a radovánky,“ říká tým stojící za projektem BEERGARDEN Žižkov, který se chce stát novou letní pražskou scénou.

BEERGARDEN připravuje pro své návštěvníky letní hudební program. Slibuje koncerty nejrůznějších žánrů, láká na české i slovenské hvězdy. Ve čtvrtek 9. července zahrál na Žižkově Kapitán Demo. V průběhu července a srpna, pokud koronavirus dovolí, vystoupí i Vypsaná Fixa, IMT Smile, Jelen, Visací zámek, Ondřej Havelka & Melody Makers a další.

Kromě hudebního zážitku láká BEERGARDEN Žižkov také na stálé stánky s bohatým pivním výběrem i na pestrou nabídku jídel. Návštěvníci mohou využít až 1600 míst k sezení v prostorných stanech, tudíž je ani počasí nemůže zaskočit. Vstupenky na jednotlivé akce jsou k dispozici v internetových předprodejích. Posezení na pivní zahrádce mohou zájemci využít ale i mimo jejich konání, a to každý den do půlnoci.

Program koncertů:

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!