SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na hvězdně obsazená představení ve stínu Žižkovské věže

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na hvězdně obsazená představení ve stínu Žižkovské věže 

Prázdninová scéna pražského Divadla Kalich startuje už 30. června. Nabídne osvědčené inscenace nebo speciální koncerty domácích interpretů. Zasoutěžte si s námi o vstupenky na Hvězdné léto pod Žižkovskou věží!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Pod Žižkovským vysílačem v Praze opět vyrostla letní scéna Divadla Kalich a spřátelených divadel, která na zastřešené venkovní jeviště přinášejí zavedené hity ze svých repertoárů, ať už hru Caveman, komedii Dva nahatý chlapi s Martinem Zounarem a Martinem Krausem nebo třeba absurditu Žena za pultem 2: Pult osobnosti s nesmrtelným duem Jiří Lábus a Oldřich Kaiser. 

Kromě divadelního programu, který letos nabídne v premiéře inscenaci Pusťte mě ven! v titulní roli s Ivou Janžurovou, se diváci mohou těšit na koncerty zvučných jmen domácí hudební scény. Vystoupí 4TET, Ondřej Havelka s Melody Makers nebo například Jarek Nohavica

Chcete se zúčastnit soutěže o vstupenky na divadelní představení dle vlastního výběru? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. 29. června a 20. července vylosujeme vždy dva výherce, kteří oba získají dvě vstupenky, 10. srpna zvolíme posledního výherce, který opět dostane dva lístky.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje představení, které 17. září uzavře letošní ročník Hvězdného léta pod Žižkovskou věží?

A) Velká zebra

B) Pro tebe cokoliv

C) Jo, není to jednoduché

Správnou odpověď spolu s preferovaným představením a termínem jeho konání nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme 29. června, 20. července a 10. srpna. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Divadlo Kalich

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!