SOUTĚŽ: Čtverec. Vyhrajte vstupenky na kultovní film v letním kině v pražském Centru DOX

SOUTĚŽ: Čtverec. Vyhrajte vstupenky na kultovní film v letním kině v pražském Centru DOX 

V novém letním kině Evergreen na střeše Centra současného umění DOX v pražských Holešovicích se ve středu 15. července bude promítat snímek Čtverec. Zasoutěžte si s námi o lístky!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Komediální drama Čtverec švédského režiséra Rubena Östlunda z roku 2017, jež se dostalo do užšího výběru na Oscara za nejlepší zahraniční film, se zabývá výstavou konceptuálního umění, kterou připravuje renomovaný kurátor umělecké galerie a rozvedený otec dvou dětí Christian.

Středobodem jeho expozice je instalace ve veřejném prostoru ve tvaru čtverce o velikosti čtyři krát čtyři metry, v níž platí pravidla naprosté rovnosti a tolerance. Během příprav kurátorovi kdosi ukradne mobilní telefon a tato zdánlivě marginální záležitost roztočí koloběh nepředvídatelných událostí.

Chcete se 15. července zúčastnit open air projekce snímku Čtverec v DOXu? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x2 vstupenky na promítání.

Soutěžní otázka:

Jak se jmenuje herečka známá ze seriálu Příběh služebnice, která ve filmu Čtverec ztvárnila jednu z hlavních postav, novinářku Anne?

A) Nicole Kidman

B) Scarlett Johansson

C) Elisabeth Moss

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pondělí 13. července. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: IMDB

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!