Příbram se chystá na návrat Leoše Mareše. Ostřílený moderátor chystá letní show s Pavlem Calltou a skupinou Holki

Příbram se chystá na návrat Leoše Mareše. Ostřílený moderátor chystá letní show s Pavlem Calltou a skupinou Holki 

Má to být akce roku a minimálně u Litavky bude. Hvězda rádia Evropa 2 a známý moderátor Leoš Mareš se po vystoupeních v rodném Berouně podívá po čtyřech letech do Příbrami, kde představí svou DJ show na velkolepé Summer party.

Česká moderátorská jednička nebo král instagramu. Leoš Mareš si během své kariéry vydobyl zasloužená uznání od diváků, kolegů z branže nebo médií. A to i přes svoje začátky v huňatém kožichu. Jako performer dokázal třikrát vyprodat největší halu v republice a televizní diváci ho mohli v posledních měsících vídat na obrazovkách i jako porotce pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar. 

Nedávno Mareš zavítal do svého rodného Berouna a nyní potěší i fanoušky v Příbrami. V závěru srpna chystá mimořádnou DJ show s názvem Summer party. Garde mu navíc budou dělat dvě další stálice české hudební scény, a to minulé i současné. V příbramském letním kině vystoupí společně s Marešem Pavel Callta, kterého s hlavní hvězdou pojí singl Píšem si svůj sen z roku 2017 a také skupina Holki. Trojice Radana Labajová, Kateřina Brzobohatá a Nikola Šobichová se po úspěchu na přelomu milénia vrátila na pódia bez Kláry Kolomazníkové. 

"Kdykoliv přijde někdy někdo na mou show tak si ho vážím. Častokrát dorazí z různých koutů a mohou dělat něco jiného. Třeba mohou být doma, ale oni přijedou za mnou a to jsem rád", těší se Mareš na příbramskou show. Vstupenky na Summer party koupíte v síti Ticketstream.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!