Jazz Dock o prázdninách přivítá Lenku Dusilovou, Davida Kollera i Anetu Langerovou

Jazz Dock o prázdninách přivítá Lenku Dusilovou, Davida Kollera i Anetu Langerovou 

Smíchovská bárka Jazz Dock během léta představí na svém pódiu zvučná jména domácí hudební scény.

Komorní prostor pražského klubu Jazz Dock bude během července a srpna patřit známým tuzemským hudebním osobnostem. Ve dnech od 12. do 15. července zde zazpívá David Koller s kapelou. Zazní jeho slavné hity Amerika nebo Chci zas v tobě spát v akustickém aranžmá.

Následovat bude bluesman Peter Lipa, který vystoupí 22. a 23. července. Program měsíce uzavře funk-rockové uskupení -123min, které si diváci budou moci poslechnout 28. července.

Srpen bude ve znamení věhlasných domácích zpěvaček. Se skupinou se ve vltavském přístavu objeví 12. a 13. srpna čtyřnásobná držitelka ceny Anděl Aneta Langerová se singly Voda živá či Malá mořská víla. Další interpretkou bude 18. a 19. srpna Iva Bittová, jež se ukáže společně s formací Dunaj a svým synem Antonínem Fajtem v rámci projektu Ivanka pri Dunaji.

Ženskou linii přeruší proslulý trumpetista Laco Deczi, jenž odehraje tři koncerty od 21. do 23. srpna. S novou koncertní kapelou zazpívá 24. srpna Lenka Dusilová, na jejím vystoupení publikum uslyší jak starší písně, tak i nahrávky z připravovaného alba Řeka, na němž se podílí muzikant, producent a skladatel filmových melodií Petr Ostrouchov.

Letní program doplní bezplatné sobotní odpolední koncerty na střeše Jazz Docku, kde vystoupí menší sestava a přinese akustickou podobu jazzových skladeb. První v sérii bude Veronika Vítová Trio, která zahraje 4. července.

Foto: Zuzana Bonish

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!