SOUTĚŽ: David Koller zazpívá na Slezkoostravském hradě. Vyhrajte vstupenku na koncert

SOUTĚŽ: David Koller zazpívá na Slezkoostravském hradě. Vyhrajte vstupenku na koncert 

Jedním z posledních interpretů, kteří nebudou chybět na ostravském Barrák Music Hradu, bude v pátek 17. července zpěvák David Koller s kapelou. Zasoutěžte si s námi o lístky!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Po koronakrizi, která dočasně přerušila konání koncertů a festivalů, ožívá hudbou Slezkoostravský hrad. Barrák Music Hrad přináší až do poloviny července do prostředí gotické památky sérii vystoupení předních domácích interpretů, ale také divadelní představení a performance.

Kromě Davida Kollera se na tamější stage objeví také Pokáč, Wohnout, Chinaski, Bára Poláková nebo Vypsaná fiXa. Příznivci místní metalové scény by si 4. července neměli nechat ujít malý žánrový festival. Do slezské metropole dorazí také Jaroslav Dušek s inscenací Sláva strojů a měst nebo duchovní Zbigniew Czendlik s pořadem Postel, hospoda, kostel.

Chcete se 17. července zúčastnit ostravského koncertu Davida Kollera? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 2x1 vstupenku na vystoupení.

Soutěžní otázka:

Jak zní název kapely, v níž David Koller působí s Robertem Kodymem, P.B.CH. a Michalem Dvořákem?

A) Monika

B) Lucie

C) Karolína

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v úterý 7. července. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Facebook David Koller

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!