Losers Cirque Company otevírá vlastní scénu a chystá dvě premiéry

Losers Cirque Company otevírá vlastní scénu a chystá dvě premiéry 

V polovině září otevře novocirkusový soubor Losers Cirque Company vlastní Divadlo BRAVO! v pražském Braníku. Následně na nové scéně uvede premiérové představení Mimjové, v němž se objeví Anna Polívková v alternaci s Vandou Hybnerovou, a kabaret Cizinec, ve kterém se představí Jan Cina a Erika Stárková.

Domovskou scénou se pro přední soubor nového cirkusu stane Divadlo BRAVO!, kterému Losers Cirque Company pod taktovkou architektonického studia A69 vdechne znovu život. Slavnostní otevření je naplánováno na 13. září, kdy divadlo nabídne bezplatný program, během něhož poodhalí ukázky z tvorby souboru i spřízněných umělců, ať už Toy Machine, beatboxera Endrua nebo kapely Josephine And The Band.

První premiérou bude 25. září rodinné představení Mimjové, dobrodružný příběh mistra Toriho a jeho tří přátel a jeho boji proti vládkyni temnoty Hidoře, který zahrnuje akrobacii, pantomimu i vtipné momenty. V režii mima Radima Vizváryho se v titulních rolích objeví Anna Polívková, Vanda Hybnerová či Ivana Kristeková.

Během podzimní sezóny Losers uvedou také inscenaci Cizinec: novocirkusový kabinet plnou akrobatických čísel od režiséra Vizváryho, a to 3. a 4. listopadu. V mužské verzi kabinetu si zahraje Jan Cina, jeho ženským protějškem bude Erika Stárková. O hudební doprovod se postará držitel Českého lva Ivan Acher, choreografkou je Miřenka Čechová, autorka projektu Miss AmeriKa.

Divadlo dále nabídne i všechna dosavadní představení, například Walls & Handbags, Kolaps, EGO, Vzduchem nebo Heroes. V sezónním programu nechybí ani site specific prohlídka prostor nebo koncert Dana Bárty na téma Kmeny 2.0.

Foto: Losers Cirque Company

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!