Slezskoostravský hrad v létě rozezní Chinaski, David Koller i Bára Poláková

Slezskoostravský hrad v létě rozezní Chinaski, David Koller i Bára Poláková 

Festival Barrák Music Hrad přinese od 19. června do 18. července na Slezskoostravský hrad v historickém centru Ostravy koncerty téměř dvou desítek domácích interpretů. Hudební program doplní divadelní se zvučnými jmény z řad hereckých osobností.

Jednodenní koncerty chystají pořadatelé Barrák Music Hradu, kteří na Slezskoostravský hrad přizvali hvězdy české hudební scény jako Monkey Business, Chinaski, Davida Kollera, Báru Polákovou, Wohnout, Annu K. nebo Pokáče.

O drsnější tóny se v Ostravě postarají Horkýže Slíže, Vypsaná fiXa, Trautenberk nebo Citron. V rámci série koncertů se uskuteční také minifestival Metal!!!, na němž nebudou chybět lokální kapely Malignant Tumour, Silent Stream of Godless Elegy, Antigod, Primary Resistance a další.

Kromě hudebních vystoupení se návštěvníci mohou těšit také na divadelní inscenace a performance. Vůbec poprvé se v Ostravě odehraje představení Sláva strojů a měst Jaroslavem Duškem nebo bláznivá komedie Osm eur na hodinu s Martinem Zounarem i Danielou Šinkorovou.

Do slezské metropole zamíří i Lukáš Pavlásek se svou one man show Kdo nepláče, není Čech či lanškrounský duchovní Zbygniew Czendlik s populárním pořadem Postel, hospoda, kostel. O cestování povyprávějí Jan Révai, Pavel Liška a režisér Hynek Bernard v show Vandráci – Vagamundos.  

Na místě bude k zakoupení občerstvení, nebude zde chybět šéfkuchař David Valíček z Food Atelieru, který nabídne paellu, hot dogy, burgery, zvěřinové ragú a další speciality. Menu se bude na každé akci měnit. 

Foto: Facebook Chinaski

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!