V pražském rytmu až příští rok. Festival Metronome oznámil přesun na konec jara 2021

V pražském rytmu až příští rok. Festival Metronome oznámil přesun na konec jara 2021 

Organizátoři reagují na pandemická opatření. Metronome se do metropole vrátí až v termínu od 17. do 19. června 2021. Vstupenky zůstávají v platnosti.

Nejistota, případný odliv návštěvníků a také možnost, že nepřijedou hudební hvězdy ze zahraničí. Festival Metronome Prague pro letošek své brány z logických důvodů neotevře. V areálu by se navíc v jeden okamžik mohla nacházet pouze pětistovka lidí. Tak je aktuálně nastaven limit v rámci opatření vlády.

Podle organizátorů ale už více než polovina kapel a interpretů potvrdila účast v novém termínu. "Snažíme se přesunout celý letošní program na příští rok – včetně hlavních headlinerů. Oznamovat potvrzené umělce začneme již v následujících týdnech. Některé už znáte a některé jsme ještě ani oznámit nestihli," potvrzuje festivalový tým, který zároveň na září chystá pro fanoušky překvapení. "Představte si takový půlMetronome," doplňuje producent Martin Voňka.

Za první čtyři roky fungováni Metronomu vystoupili na pražském Výstavišti hudební hvězdy jako jsou Kraftwerk, Primal Scream, Liam Gallagher, Sting, Iggy Pop, Chemical Brothers nebo třeba Massive Attack. Loni na festival zavítalo skoro 20 tisíc diváků.

V září se mohli fanoušci těšit na Macklemore, Underworld nebo Mikolase Josefa či Tata Bojs. I ti by se měli v červnu 2021 vrátit.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!