Divadlo Na Jezerce se probouzí. V červnu nabídne divákům Pánský klub i Naprosté cizince

Divadlo Na Jezerce se probouzí. V červnu nabídne divákům Pánský klub i Naprosté cizince 

Divadlo Na Jezerce chystá tři speciální červnové večery. Na publikum čeká pozvánka do klubu závislých nebo italští cizinci.

Zrušení povinných rozestupů v hledišti láká diváky zpět do divadel a ta reagují nasazením nových termínů představení. Výjimkou není ani nuselská scéna, která dvakrát nabídne svou klasiku Pánský klub o mužích s vážnou závislostí a jeden večer také italskou komedii Naprostí cizinci - adaptaci slavného filmu Paola Genoveseho, která má čerstvě po premiéře.

Pokud máte rádi konverzační komedie, nenechte si ujít německý snímek Téměř dokonalá tajemství, který Genoveseho Naprosté cizince nabídne v novém podání na konci června. Na upoutávku se podívejte zde.

V záři pak Divadlo Na Jezerce pandemický deficit divákům nahradí v plné míře. Chystá bohatý podzim plný zajímavých inscenací. Vstupenky jsou k dostání online i na pokladně divadla a termíny představení, včetně těch červnových, najdete na webu https://divadlonajezerce.cz/. Přečíst si můžete i náš nedávný rozhovor s principálem Janem Hrušínským, který připravila Kristýna Čtvrtlíková.

17. 6. od 19:00 - PÁNSKÝ KLUB
18. 6. od 19:00 - NAPROSTÍ CIZINCI
22. 6. od 19:00 - PÁNSKÝ KLUB

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!