Na Malé Skále v létě zahraje Michal Hrůza, David Koller i Anna K.

Na Malé Skále v létě zahraje Michal Hrůza, David Koller i Anna K. 

Osm koncertů zvučných jmen domácí hudební scény předznamená letošní Maloskalskou noc, která je přesunuta na náhradní termín 6. září. Do srdce Českého ráje v létě zavítá kapela Žlutý pes, Pokáč, Jaroslav Uhlíř a další.

Pod heslem Návrat k normálu se od 5. července do 29. srpna odehraje na Malé Skále na Jablonecku série živých koncertů v rámci Live!Léto. Pořadatelé chtějí akcí znovu obnovit hudbu pod širým nebem naživo, vykompenzovat fanouškům domácích interpretů zrušená vystoupení a zároveň podpořit tuzemskou hudební scénu. 

Kromě koncertu Pokáče, který se uskuteční ve čtvrtek 9. července, se všechny ostatní budou konat o víkendu. Program zahájí v neděli 5. července Anna K. s bandem, do konce měsíce se na pódiu představí v sobotu 18. července Walda Gang a následující sobotu David Koller se svou kapelou.

Srpnová část série nabídne hned v úvodu měsíce skupinu Škwor, následovat bude během dalších sobot Jaroslav Uhlíř, Michal Hrůza, UDG a jako poslední se ukáže Žlutý pes

Samotná Maloskalská noc se letos odehraje v neděli 6. září a přivítá formaci Mirai, Lenku Filipovou, Turbo, Pokáče, Abba stars revival a také Šimona Mikeze.  Vstupenky zakoupíte zde.

Foto: Facebook Michala Hrůzy

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!