Divadlo Kampa otevírá v červnu, nabídne dvě premiéry

Divadlo Kampa otevírá v červnu, nabídne dvě premiéry 

Po nucené pauze obnoví provoz v pondělí 1. června pražské Divadlo Kampa. Do konce aktuální sezóny uvede dvě nová představení, a to pantomimy Imaginárium a komedie Jezebel.

Divadlo Kampa bude od začátku června nabízet dětská i večerní představení v souladu s hygienickým nařízením vlády, kapacita tak bude nastavena zhruba na polovinu běžného počtu diváků, aby byly dodrženy povinné rozestupy.

Do konce prázdniny stihne scéna uvést dvě zbrusu nové inscenace. Autorské představení Imaginárium v podání pantomimického dua Kozel ve fraku bude mít premiéru v pondělí 8. a ve středu 10. června. V jejich hře se odrážejí aktuální témata jako mezilidské vztahy v postmoderní společnosti, změny ve způsobech komunikace nebo svoboda slova. Titulní dvojici ztvární Anna Kukuczková a Vojtěch Svoboda.

Druhou červnovou premiérou bude bláznivá komedie Jezebel, která je na programu v úterý 16. června. Protagonisty příběhu jsou partneři Alan a Robin, kteří se odhodlají zpestřit si milostný život zapojením třetí osoby. Netuší však, že jejich riskantní rozhodnutí bude mít dalekosáhlé důsledky.

Mezi dalšími inscenacemi, které jsou součástí programu příštího měsíce, nechybí životopisná hra o slavné francouzské šansoniérce Edith Piaf: Dnes nechci spát sama, živý přenos improvizace Jaroslava Duška a Pjéra la Šéz’e s názvem Malá vizita nebo komorní psychologické drama Gedeonův uzel. Rodiny s dětmi se můžou těšit v pátek 19. června na stream zábavného večera spojeného se křtem CD Písničky z cylindru.

Foto: Divadlo Kampa

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!