Netflix: Zábavné reality shows, u kterých nepřiznáte, že jste je viděli

Netflix: Zábavné reality shows, u kterých nepřiznáte, že jste je viděli 

Ničí mozkové buňky, odpuzují a místy znechucují. Přesto je nemožné je vypnout. Takové jsou ty nejlepší, nebo spíš nejhorší, reality shows na Netflixu. Sociální experimenty pobyt v ráji i talentové a párové soutěž. Podívejte se na náš výběr fascinujících reality seriálů, které nepřiznáte, že jste viděli, od Informuji.cz.

Too Hot to Handle: Jak těžké je nemít sex?

Letošní americkou reality show Too Hot To Handle bylo téměř nemožné přehlédnou, jelikož doteď se nachází mezi momentálně nejsledovanějšími pořady na Netflixu. Několik výherců genetické loterie se sejde v tropickém ráji. Tam mají pro získání výhry 100.000 dolarů za úkol jedinou věc – vzdát se sexu. Dokáží to? Jasně, že ne. Novinkou je navíc bonusová epizoda Extra Hot: The Reunion, která divákům ukáže, jak dopadly vztahy lidí ve skupině po měsících od natáčení. Podívejte se na několikahodinovou dávku dramatu a bizarnosti plnou extrémně krásných lidí.

Love Is Blind: Sociální vztahový experiment

Další reality show, která ničí mozkové buňky, ale přesto je nemožné se od ní odtrhnout, je Láska je slepá (Love Is Blind). Sociální experiment Nicka a Vaneesy Lacheových chce nalézt odpověď na otázku, zda je láska doopravdy slepá. Několik mužů a žen se poznávají a zasnoubí, aniž by se předtím viděli. Po žádostech o ruku mají jen měsíc na to, aby zjistili, zda skutečně řeknou své: „Ano.“ Přesvědčte se, proč je Jessice nejnenáviděnější ženou Netflixu.

The Circle: Simulace sociálních sítí

Svého druhu sociálním experimentem a soutěží v jednom je i reality série The Circle, která simuluje logiku sociálních sítí. Hráči na internetu flirtují, navazují přátelství a snaží se pomocí strategie a popularity vydržet až do konce, kde na ně čeká výhra 100.000 dolarů. The Circle je svým způsobem hroznou záležitostí, kterou ale nebude schopni vypnout.

Glow Up: Co vše je s make-upem možné

Z trochu odlišného soudku je reality pořad Glow Upsoutěž pro aspirující make-up artisty. Ti se snaží co nejlépe plnit nejrůznější výzvy, aby se předvedli a vyhráli velkou pracovní příležitost v oboru. Nejde však o nudné záležitosti typu denní či noční líčení, nýbrž o nápaditá zadání, nad jejichž výsledky zůstává rozum stát.

Yummy Mummies: Příprava na příchod nového člena rodiny v oparu okázalosti

Pořad s kýčovitým názvem Sexy mamky (Yummy Mummie) v sobě ukrývá stejně kýčovitou a otřesnou, ačkoliv fascinující, podívanou. Australská reality show mapuje přípravu atraktivních nastávajících maminek s modelkovským vzhledem a okázalým životním stylem na příchod nových členů rodiny. Schválně zkuste spočítat, kolikrát v seriálu padne název nějaké luxusní módní značky.

My Hotter Half: Lidé rozhodují, kdo je z dvojice atraktivnější

Pokud jste si už někdy položili otázku, kdo z vás je v páru ten atraktivnější, rozhodně nejste sami. Pořad Moje krásnější polovička (My Hotter Half) z toho udělala téma celé reality show. Smyslem je, že páry mezi sebou soutěží o titul hezčího jedince. Ten, který prohraje pak musí podstoupit jistá vylepšení.

Back with the Ex: Může znovu fungovat vztah s bývalým partnerem?

Další vztahová reality show Back With the Ex má své kořeny v Austrálii. Dva roky starý sociální experiment sleduje proměnu vztahu párů, které se k sobě po nějaké době zase vrátily. Čtyři jedinci se pokouší opěr roznítit oheň dávné lásky se svým bývalým partnerem nebo nechat minulost navždy za sebou. Sledujte, jak se tyto pokusy vydařily.

Máte tipy na další reality shows na Netflixu i mimo něj? Dejte nám vědět pod příspěvkem na facebooku nebo ve zprávě.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!