SOUTĚŽ: Vydejte se do vesmíru na znovuotevřené pražské výstavě Cosmos Discovery

SOUTĚŽ: Vydejte se do vesmíru na znovuotevřené pražské výstavě Cosmos Discovery 

Interaktivní výstava určená pro rodiny s dětmi Cosmos Discovery se po pauze v souvislosti s vládními opatřeními znovu otevírá. Zasoutěžte si s námi o vstupenky a podívejte se do vesmírné expozice v areálu holešovického Výstaviště v Praze.

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Výstava v prostorách Křižíkova pavilonu v metropoli se otevírá po dvou měsících souběžně s uvolněním opatření, které v pondělí 11. května umožnilo zpřístupnit mimo jiné muzea a galerie. „Díky tomu, že naše výstava má opravdu velkou plochu a velmi vysoké stropy, můžeme zajistit návštěvníkům dostatek prostoru, který budou mít okolo sebe. Zároveň budeme regulovat počet osob na výstavě tak, abychom splnili všechny hygienické a bezpečnostní požadavky,“ uvedla za pořadatele Květa Havelková.

Cosmos Discovery, která byla vytvořena ve spolupráci s americkou NASA, mapuje historii dobývání vesmíru od prvních pokusů na prahu studené války až po současné i budoucí mise. Interaktivní složku expozice naplňuje průchozí modul stanice MIR, kokpit raketoplánu nebo autentický zážitek při výcviku astronautů v Cosmo Campu.

Expozice po znovuotevření nabízí novinky, ať už v podobě zábavné aplikace pro mobilní telefon, v níž doslova ožívají exponáty, nebo večerních prohlídek, na kterých návštěvníky čeká malý tematický dárek. Děti se opět můžou těšit na naučnou stezku, na níž je bude doprovázet audioprůvodce s mnoha praktickými příklady.

Chcete se zúčastnit večerní prohlídky výstavy Cosmos Discovery v pátek 29. května? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x2 vstupenky.

Soutěžní otázka:

Jak zní zkratka amerického Národního úřadu pro letectví a kosmonautiku?

A) VASA

B) NASA

C) IASA

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v úterý 26. května. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: JVS Group

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!