SOUTĚŽ: Vyhrajte kódy ke sledování online koncertu Marpo & TroubleGang

SOUTĚŽ: Vyhrajte kódy ke sledování online koncertu Marpo & TroubleGang 

Rapper Marpo se svou kapelou TroubleGang pořádá v sobotu 2. května večer livestreamový koncert a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Během aktuální karantény se domácí rapper Marpo věnuje nahrávání nové desky, jejíž vydání chystá na podzim letošního roku. Novinky i starší singly si fanoušci mohou poslechnout na speciálním livestreamovém koncertu, který si v sobotu od 20.30 hodin budou moci po zakoupení vstupenky pustit zde.

Fanoušci se můžou těšit na vystoupení, na jaké jsou u Marpa zvyklí – zahrnovat bude světelné efekty, pyrotechniku nebo třeba ledkovou stěnu. Část z výtěžku koncertu získá dětský domov v Pyšelech u Prahy. Více si o koncertu přečtěte zde

Chcete se zúčastnit živě přenášeného koncertu Marpo & TroubleGang? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 5x2 kódy na přístup ke streamu.

Soutěžní otázka:

Jak zní občanské jméno rappera Marpa?

A) František Táborský

B) Otakar Petřina

C) Jan Vohnout

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pátek 1. května. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci: ,

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!