Jameson Cult Film Club 2012: „We're on a mission from God“

Jameson Cult Film Club 2012: „We're on a mission from God“ 

Několik let sedíte v krimu, než se dočkáte podmínečného propuštění. Když se konečně dostanete na svobodu, venku vás čeká brácha v omláceném vyřazeném policejním autě. Zlý sen? Zdá se. Jenže pak se dozvíte, že sirotčinec, kde jste vyrůstali, chtějí zrušit, protože dluží „trapných“ pět tisíc babek. A do toho po vás jde šílená bejvalka s bazukou, M16 a bůh ví čím ještě. Tohle bez panáka irské whiskey Jameson nepůjde. 

Možná už tušíte, že je řeč o kultovní americké muzikálové gangsterce The Blues Brothers, ve které si kromě hlavních představitelů Johna Belushiho a Dana Aykroyda zahráli i James Brown, Ray Charles, Aretha Franklin, Cab Calloway nebo mladý Steven Spielberg. 

Jameson Cult Film Club vás pro jednu noc přenese do Chicaga, kde Jake Blues a jeho bratr Elwood během několika hodin obnoví kapelu, aby sehnali sirotčinci peníze, zničí svým starým policejním dodgem několik desítek skutečných policejních aut, aby je ve finále v budově berňáku státu Illions obklíčilo všechno, co má zrovna uniformu a nabitou zbraň. 

2. února proběhne speciální party jen pro pozvané ve stylu filmu The Blues Brothers. 

Jameson Cult Film Club Vám přináší největší kinematografické klasiky v prostředí, které Vás vtáhne přímo do děje! Večírek s The Blues Brothers, začíná ve 20.00 hodin v hale č. 7. v Praze v Holešovické tržnici.

Soutěžit o vstupenky můžete na Facebooku - Jameson Cult Film Club CZ http://www.facebook.com/jameson.cz?sk=app_221800894497537

Jameson Cult Film Club je mezi filmovými fanoušky po celém světě a také několik let i v Česku oblíbenou akcí. Praha se už bavila na téma legendárního sci-fi hororu Vetřelci, populární komedie Návrat do budoucnosti a strašidelného zpracování slavného románu Dracula. Večírky se pokaždé konaly na zajímavých místech, které spojovalo originální prostředí a atmosféra. Velmi tajný scénář únorového vydání Jameson Cult Film Club napovídá, že stejně tomu bude i tentokrát. 

Jameson a film k sobě patří jako černá k bílé. Třikrát destilovaná, dvakrát tak jemná irská whiskey je mezi českými filmaři velmi oblíbená, loni se navíc poprvé mohutně starala o zábavu hostů vyhlášeného Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. 

Více o originálním konceptu Jameson Cult Film Club dozvíte na webových stránkách www.jameson.cz/cult-film.

| Redakce Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!