Olga Lounová zazpívá na počest sestřiček a záchranářů

Olga Lounová zazpívá na počest sestřiček a záchranářů 

Příští neděli 3. května pořádá Olga Lounová livestreamový koncert. Výtěžek ze vstupného věnuje zdravotním sestrám a pracovníkům záchranné služby kladenské nemocnice.

Živý přenos koncertu připravuje zpěvačka Olga Lounová, uskuteční se v neděli 3. května od 20.30 hodin zdeK online vystoupení si přizvala dva hosty – držitelku ceny Objev roku v anketě Český slavík Mattoni 2014 Elis Mraz, s níž předloni nahrála singl Na půl lásky, a rappera Raego Kšandykida. Zisk z koncertu poputuje sestřičkám a záchranné službě Oblastní nemocnice Kladno. 

Olga Lounová se na domácí hudební scéně pohybuje od roku 2011, kdy vydala svůj debut Rotující nebe. Na desce se objevila jedna z jejích nejznámějších písní Láska v housce, kterou nazpívala s písničkářem Xindlem X. S nejnovějším singlem Dark Water soutěžila v letošní Eurovizi. Song se stane součástí chystaného alba, které nahrává v USA. 

Zpěvačka je činná také ve filmu a televizi, zahrála si například Bludičku ve snímku Filipa Renče Román pro ženy, po boku Daniela Landy se objevila v tragikomedii Tacho

Foto: Pragosound

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!