Marpo premiérově uvádí klip k diss tracku Zavři Hubu 3 a chystá livestreamový koncert

Marpo premiérově uvádí klip k diss tracku Zavři Hubu 3 a chystá livestreamový koncert 

V pondělí večer rapper Marpo uvedl v premiéře videoklip k diss tracku Zavři Hubu 3, který bude součástí připravovaného alba. Z pohodlí domova si zpěváka budete moci poslechnout na livestreamovém koncertu, jenž se uskuteční v sobotu 2. května.

Další ze série diss tracků rappera Marpo spatřil světlo světa v pondělí 20. dubna v 18 hodin. „Chtěli jsme využít prázdný Prahy a natočit takhle klip. Praha je nádherná,” uvedl zpěvák k natáčení videa. V těchto dnech tráví interpret většinu času v nahrávacím studiu, kde pracuje na své sólové desce. 

Na sobotu 2. května ve 20.30 hodin navíc chystá skupina Marpo&Troublegang speciální online stream koncertu, který se odehraje s pyrotechnikou, LED stěnou a dalšími prvky, na které jsou fanoušci zvyklí z živých vystoupení. 

U nás je zvykem pogovat pod pódiem. Tak tentokrát to přeneseme do vašich obejváků! Dejte si pár panáků a užijte si show u vás doma. Stejně jsme si z toho dělali kdysi srandu, že za chvíli lidi budou chtít, aby jsme jim zahráli doma,” vzkázal rapper virtuálním návštěvníkům. Koncert budete moci sledovat zde.

Část výtěžku ze vstupného, které činí 100 Kč, poputuje Dětskému domovu Pyšely. „V současnosti je zde třicet sedm dětí ve věku tři až šestnáct let. Zatím je situace taková, jaká je, ale všichni věříme, že v létě už budeme mít možnost vyrazit na tábory, rekreace a výlety a konečně se věnovat zájmovým činnostem. Změnu potřebují děti, ale i zaměstnanci, kteří se od počátku nouzového stavu o děti nepřetržitě starají. Peníze, které bychom díky posluchačům získali, by byly využity na tyto volnočasové aktivity,” nechala se slyšet ředitelka dětského domova Hana Juřenová.

Foto: archiv Marpo&Troublegang

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!