Startuje Výzva Informuji.cz! Zapojte se a podpořte své oblíbené umělce

Startuje Výzva Informuji.cz! Zapojte se a podpořte své oblíbené umělce 

V redakci Informuji.cz podporujeme projekty, které se snaží pomoci české kultuře. Spolupracujeme s mnohými z nich a informujeme o nich na našem webu. Nyní však přišel čas na náš vlastní plán. Zapojte se do výzvy a ukažte svým přátelům a známým své oblíbence.

Zabere to jen chvíli a nic vás to nestojí. Ale i takovou drobností můžete výrazně přispět ke kondici české kultury v době pandemie. Nejlepší reklamou na jakémkoliv trhu je doporučení od přátel a známých. Oslovili jsme umělce, aby se navzájem podpořili se svými kolegy a vyzýváme také vás - ukažte na ty, kteří si zaslouží pozornost.

Spouštíme Výzvu Informuji.cz. A její pravidla jsou jednoduchá. Každý jistě máte svého oblíbeného tuzemského umělce a nyní máte šanci být jedinečným hlasem, který přispěchá na jeho podporu. O co tedy jde?

1) Nahrajte video o minimální délce 3 minuty
2) Zmiňte v něm, že se jedná o výzvu Informuji
3) Jakkoliv v něm podpořte oblíbeného českého umělce interpretací jeho díla (hraním písně, přečtením části z jeho knihy apod.) nebo jen milými slovy, kterými ho doporučíte ostatním
4) Nominujte do výzvy minimálně 3 další lidi

A to je vše. Hotové video nám zašlete na email tomas.fiala@informuji.cz (buď v příloze nebo přes některý z úložných serverů) a nebo ho nahrajte přímo na váš facebook a označte @informuji, případně připojte hashtag #vyzvainformuji, abychom vaši zmínku našli. Alternativou je také odkaz vedoucí k videu, který nám pošelete ne email či do zpráv na facebooku.

Podpora tím ale nekončí. Ve svém příspěvku můžete umělce jakkoliv podpořit víc. Odkažte na koupi jeho nového CD nebo vstupenky na podzimní turné, vyzvěte ostatní, aby si koupili jeho knížku. Všechna videa, která nám pošlete obohatíme i my o odkazy na vše potřebné. Podívejte se na již dostupná videa a těšíme se na vaše příspěvky.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!