SOUTĚŽ: Vyhrajte knihu Život v kleci zasvěcenou bojovému sportu MMA

SOUTĚŽ: Vyhrajte knihu Život v kleci zasvěcenou bojovému sportu MMA 

Sportovní disciplíně mixed martial arts se věnuje publikace někdejšího vrcholového zápasníka a v současnosti trenéra Daniela Bartáka a sportovního novináře Libora Kalouse. Zasoutěžte si s námi o knihu Život v kleci a seznamte se s historií MMA v Česku od jejích prvopočátků.

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Bojový sport známý pod zkratkou MMA se v posledních letech těší velké popularitě také v tuzemsku, a to i zásluhou reality show I Am Fighter vysílané na televizní stanici Prima Cool. Hvězda pořadu a průkopník tohoto neobvyklého sportu Daniel Barták, který se stal dvakrát mistrem republiky, v knize vzpomíná na domácí boom mixed martial arts a osobnosti, které stály u jeho zrodu.

MMA je skvělý sport. Široká veřejnost ho asi nejvíc začala vnímat s příchodem Conora McGregora, ten ovládl svět, u nás to byl a je Karlos Vémola. Kontroverznost těchto zápasníků začala lidi zajímat a přicházeli MMA na chuť,“ nechal se slyšet Barták. Do publikace svým názorem na tento druh bojového umění beze zbraní přispěli také gladiátor desetiletí Michal Hamršmíd, zápasnice Lucie Pudilová, šampion japonské organizace Rizin Jiří Procházka a další.

Součástí více než třísetstránkové knížky, kterou vydalo nakladatelství XYZ, je i pohled na média a jejich vyjadřování o disciplíně před lety. Byť je MMA tvrdý sport, je v něm také prostor pro humor, což čtenářům potvrzuje rubrika Kecy v kleci. „Nejsem z těch, kteří se dívají za sebe a vzpomínají, jaké to bylo, ale někdy je hezké se otočit a zavzpomínat. Můžu říct, že jsem si to užíval,“ doplnil Barták.

Kniha Život v kleci. Foto: Albatros Media

Chcete získat knihu Život v kleci? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x1 publikaci.

Soutěžní otázka:

Jak zní zkratka největší americké elitní profesionální soutěži v MMA?

A) UFA

B) UFO

C) UFC

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pondělí 20. dubna. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!