Partička chystá speciální živý stream coby poctu zdravotním sestrám

Partička chystá speciální živý stream coby poctu zdravotním sestrám 

Členové Partičky v neděli 19. dubna večer poprvé zahrají před prázdným hledištěm. Výtěžek ze speciálního živě přenášeného představení Na vzduchu poputuje zdravotním sestřičkám na transparentní účet. Vstupenku na online stream si příznivci oblíbené improvizační show mohou pořídit za 100 Kč.

Lístek na benefiční představení Partička na vzduchu s podtitulem Muži v černém pro Ženy v bílém, které se uskuteční 19. dubna v 20.30 hodin, si virtuální návštěvníci mohou zakoupit zde

Po zakoupení vstupenky obdrží v potvrzovacím emailu přístupový kód. Každý unikátní kód umožní jeden přístup k živému přenosu a vždy pouze z jednoho zařízení. Výtěžek z představení bude věnován zdravotním sestřičkám a zaslán na transparentní účet #POMAHAMESESTRICKAM.

Herci z pořadu Partička nejsou jediní, kdo z českých umělců poděkoval v současné krizové situaci sestrám a zdravotnímu personálu v první linii. Ondřej Gregor Brzobohatý spolu s Martou Jandovou a Vojtou Dykem nazpívali svou autorskou píseň Život, v níž také oslovují širokou veřejnost s prosbou o zaslání finančního příspěvku České asociaci sester. Z účtu budou zdravotníkům uhrazeny odměny za týdny náročného pracovního nasazení.


| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!