Nick Cave & The Bad Seeds se vrátí příští rok - už znají nový termín pražského koncertu

Nick Cave & The Bad Seeds se vrátí příští rok - už znají nový termín pražského koncertu 

Kvůli probíhající pandemii a vládním opatřením se ruší řada kulturních událostí a mnohé se přesouvaní na nové termíny. Očekávané jarní turné Nicka Cavea a jeho kapely The Bad Seeds už také zná své nové datum - fanoušci si mohou do svého kalendáře zapsat datum 17. května 2021.

Nick Cave se svou kapelou The Bad Seeds se chystali do pražské O2 areny již 30. května v rámci svého avizovaného evropského turné. Kvůli stávající situaci ovšem své vystoupení byli nuceni zrušit, svou návštěvu Prahy mají ovšem nadále v plánu a koncert odložili na příští rok 17. května 2021.

Mezitím si připomeňme hit Ghosteen. Nick Cave měl v rámci svého turné mimo jiné představit také kritiky ceněnou studiovou desku, která odráží jeho niterní smutek nad ztrátou syna. Album jsme v říjnu představovali v našem výběru.

Nick Cave a jeho The Bad Seeds jsou legendami zaslouženě díky písním, jejichž poslech dojme, ale i živým koncertům, které umí strhnout. Všechny již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je měnit. V případě nutnosti je možné je vrátit v místě nákupu do 29. května 2020.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!