Votvírák bude. Organizátoři zatím počítají s termínem v polovině června

Votvírák bude. Organizátoři zatím počítají s termínem v polovině června 

I přes současná opatření vlády v souvislosti s pandemií koronaviru pokračují přípravy hudebního festivalu Votvírák. Organizátoři nezměnili letošní termín konání stanovený od 12. do 14. června.

S ohledem na to, že se jedná o opatření v první polovině března reagující na situaci v tomtéž období, pokračujeme s přípravami na festival podle původního plánu. Pevně věříme, že vládní opatření zajistí zlepšení situace do té míry, že se akce v polovině června, tedy za více než tři měsíce, budou moci konat bez omezení," uvedl promotér festivalu Roman Fejt.

Samozřejmě počítáme se zvýšenými požadavky na hygienu, které propuknutí nákazy bude i do budoucna vyžadovat. Na situaci budeme reagovat v souladu s vývojem onemocnění a bezpečnostní situací,“ nechal se slyšet promotér.

Pokud vše dobře dopadne, v polovině června se návštěvníci na letišti v Milovicích budou moci těšit na vystoupení předních domácích interpretů, jakými jsou Kryštof, Jaroslav Uhlíř, Marie Rottrová, No Name, Wohnout, Arakain, Pokáč, Mirai nebo PSH.

Dnešní dny nejsou pro nikoho jednoduché, březnové i dubnové akce sevbezpodmínečně ruší a kapely koncertují online. O to víc se všichni těšíme na letní open air sezonu. Doufejme, že se již brzy budeme moci pořádně nadechnout a poslechnout si naživo své oblíbené interprety,“ doplnila produkční festivalu Martina Jablanovská.

Vstupenky v ceně od 494 korun jsou v prodeji v síti Ticketstream.

Foto: Marek Žídek

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!