Štěrkovna Open Music ohlašuje účinkující. K hlučínskému jezeru dorazí Dyk s B-Side Bandem i Habera s Teamem

Štěrkovna Open Music ohlašuje účinkující. K hlučínskému jezeru dorazí Dyk s B-Side Bandem i Habera s Teamem 

Na břehu hlučínského jezera se uskuteční již 16. ročník Štěrkovna Open Music 2020. Letos láká na novou show Vojtěcha Dyka a B-Side Bandu, na Anetu Langerovou, Ewu Farnou, Richarda Müllera i Kaliho.

„Koncert na Štěrkovně je v rámci výročního turné 10 let Beat ve Swingu. Během koncertu zazní autorské skladby, světové swingové aranžmá skladeb, které desetiletou spolupráci odstartovaly, i nejžhavější hity z posledního turné v jedinečných tanečních aranžích,“ představuje chystanou show, kterou předvede i na Štěrkovna Open Music, Vojtěch Dyk, „diváky jistě potěší i nový design pódia. Nejenže je pobaví, ale možná i chvilkami dojme. Součástí budou fotografie, které zachycují onu společnou desetiletou cestu, a které nás budou na obrazovce doprovázet po celý večer.“

Ve dnech od 23. do 25. července dorazí do Hlučína i Pavel Habera se svou kapelou Team, skupina No Name, Jaroslav Uhlíř, Aneta Langerová či Ewa Farna. „Festival za posledních 16 let ušel dlouhou cestu a jsme rádi, že se můžeme pyšnit nejen stále většími hudebními hvězdami, ale také stále větším zájmem hudebních fanoušků,“ uvádí pořadatel festivalů David Moravec.

Festival láká především na mimořádné projekty, které nemají návštěvníci nikde jinde šanci vidět a slyšet. Letos dojde k unikátnímu propojení big beatu a cimbálové muziky kapely Hradišťán s Vlastou Rendlem. Richard Müller vystoupí s nejpočetnější kapelou a výpravný koncert nabídne Radim Hladík tribute.

Foto: Tino Kratochvíl

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Hlučínská štěrkovna nabízí i další akce

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!