Comeback My Chemical Romance míří do Prahy! Vystoupí v červenci v rámci Prague Rocks

Comeback My Chemical Romance míří do Prahy! Vystoupí v červenci v rámci Prague Rocks  

My Chemical Romanece se chystají do Prahy! Obnovená kapela ukončila veškeré spekulace a oznámila termíny evropského turné, během něhož se zastaví také v České republice.

My Chemical Romance vznikli v roce 2001, asi týden poté, co se frontman Gerard Way stal svědkem útoků 11. září v New Yorku. Toto neštěstí prý obrátilo jeho život naruby a chtěl ke svému vyjadřování využívat hudbu. Fanoušky po celém světě získávali především díky singlům, jako jsou Welcome to the Black Parade, Teenagers či I’m Not Okay (I Promise). Konec oznámila kapela v roce 2013.

Nová etapa skupiny odstartovala v prosinci minulého roku, kdy po letech společně vystoupila v klubu Shrine v Los Angeles. Vstupenky na show se vyprodaly během pouhých čtyř minut. A to i přesto, že jeden lístek stál 172 dolarů. Mnozí fanoušci si totiž mysleli, že půjde o jediný společný koncert, po kterém se My Chemical Romance opět odmlčí.

Kapela ale fanoušky překvapila oznámením termínů v Austrálii, na Novém Zélandu i v Japonsku. V lednu pak definitivně potvrdila spekulace o svém návratu do Evropy. Na svých sociálních sítích zveřejnila video, v jehož závěru lákala na koncert na MK Stadium v Milton Keynes. A nyní je už jasné, že rozhodně nezůstane jen u Velké Británie!

My Chemical Romance totiž oznámili i další evropské termíny a mezi nimi nechybí ani česká metropole! Do Prahy dorazí 3. července, kdy vystoupí pod širým nebem na fotbalovém stadionu v Edenu v rámci Prague Rocks 2020.

Foto: Neil Krug

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Fortuna Arena v Edenu nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: Fortuna Arena v Edenu

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!