SOUTĚŽ: Vyhrajte pobyt a cestu na filmový festival v Cannes

SOUTĚŽ: Vyhrajte pobyt a cestu na filmový festival v Cannes 

Po roce opět můžete zkusit štěstí a zasoutěžit si v #euFilmContest. Pokud se zařadíte mezi desítku nejúspěšnějších soutěžících, podíváte se na jaře na festival v Cannes!

Program Kreativní Evropa MEDIA opět pořádá soutěž pojmenovanou #euFilmContest, v níž si můžete otestovat své filmové znalosti. Deset výherců získá bezplatné ubytování a dopravu na Mezinárodní filmový festival v Cannes, který se letos uskuteční od 12. do 23. května.

Soutěžit v #euFilmContest můžete až do čtvrtka 26. března 2020. Stačí odpovědět na dvacet otázek týkajících se filmů nebo aktivit podpořených zmíněným programem. Za každou správnou odpověď získáte jeden bod, bod navíc pak můžete dostat i za sledování facebookové nebo twitterové stránky programu. Zúčastnit se mohou soutěžící starší 18 let. Pravidla soutěže a soutěžní otázky najdete zde

Program Evropské unie Kreativní Evropa MEDIA podporuje evropský audiovizuální průmysl už od roku 1991. Mezi zhruba dvěma tisíci projekty, kterým každoročně pomůže spatřit světlo světa, nechybí filmy, seriály, vzdělávací programy, kina nebo videohry. V tuzemsku v nedávné době podpořil mimo jiné vznik snímků Nabarvené ptáče, Národní třída nebo Staříci.

Z filmu První zrádce. Foto: Kreativní Evropa MEDIA

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!