Kryštof prozradili jména svých hostů na kempech. Přivítají Sebastiana, Olgu Lounovou nebo Marka Ztraceného

Kryštof prozradili jména svých hostů na kempech. Přivítají Sebastiana, Olgu Lounovou nebo Marka Ztraceného 

Kapela Kryštof v letošním roce pořádá již čtvrtý ročník svých letních hudebních kempů. Ty startují sice až za pět měsíců, už teď je však jisté, že i tentokrát se mají fanoušci na co těšit. Kromě hlavní hvězdy večera se mohou těšit na Sebastiana, Olgu Lounovou, Marka Ztraceného, Support Lesbiens, Hodiny a Nebe.

Bude to už šest let, co kapela Kryštof ohlásila historicky první ročník svých kempů. Od té chvíle díky nim zažili spousty úsměvných a milých situací, a to od únosu nevěsty ze svatby až po žádosti o ruku. Letošní kempy se ponesou v duchu filmu. Jejich návštěvníci si na nich budou moci dát drink v baru U Terminátora, naučit se pár písní za pomocí Evžena „Norrise“ či se podívat do herny Nikolaje Banderase.

Kromě zábavného programu si pak kapela Kryštof pro své fanoušky připravila i pestrý hudební program. Na „hollywoodských“ pódiích vystoupí třeba formace Sebastian, která se příznivcům ostravské skupiny představila již na Strahově, kde v roce 2017 pořadatelské kapele předskakovala. Těšit se můžete také na Marka Ztraceného, jenž si po patnácti letech splnil svůj sen a dvakrát vyprodal O2 arénu, či na zpěvačku Olgu Lounovou, která se letos probojovala do finále Eurovize. Kromě nich si s sebou Kryštof přivezou Support Lesbiens či skupiny Hodiny a Nebe, které se o vystoupení na kempech podělí.

Putovní festival odstartuje 4. 7. v Náměšti na Hané, poté se přesune do Hukvald a do jihomoravské Strážnice, která zaujala místo Mikulova. Dále Kryštof kemp zavítá do Svojšice u Přelouče, Liberce, na Konopiště, do Lokte nad Ohří a do Plzně, která bude jeho poslední zastávkou.

Foto: archiv Kryštof kempů

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!