OneRepublic ohlásili termíny evropského turné. Po šesti letech dorazí do Prahy

OneRepublic ohlásili termíny evropského turné. Po šesti letech dorazí do Prahy  

Americká poprocková formace OneRepublic se po téměř šesti letech vrátí do české metropole. Tuzemští fanoušci se tak opět dočkají naživo hitů, jako jsou Apologize, Counting Stars nebo Love Runs Out.

Přestože OneRepublic fungují již ord roku 2002, na globální úspěch si museli počkat celých pět let, kdy vydali debutové album Dreaming Out Loud. Právě z něho pochází dnes již světoznámý hit Apologize, který zremixoval producent Timbaland a kapele tím otevřel dveře do mainstreamových médií.

Spanilá jízda pokračovala nahrávkou Waking Up v roce 2009. Nyní má skupina na svém kontě již čtyři studiové desky. Poslední z nich spatřila světlo světa v říjnu roku 2016 s názvem Oh My My. Od té doby se OneRepublic soustředí především na vydávání singlů. Za většinou z nich stojí frontman kapely Ryan Tedder, multiinstrumentalista s nezaměnitelným hlasem.

Vypadá to ale, že by na jaře mohla kapela vydat novou nahrávku, kterou představí na evropském turné, během něhož zavítá také do Prahy. Fanoušci se jí dočkají 6. listopadu 2020 v O2 areně. Kromě známých hitů se tak návštěvníci pravděpodobně mohou těšit i na zbrusu nové písně a loňské singly Rescue Me a Wanted.

Vstupenky jdou do prodeje 6. března 2020 v 10 hodin. Zájemci je seženou v cenovém rozmezí od 1390 do 1990 korun.

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

O2 arena nabízí i další akce

Umělci:

Místo konání: O2 arena

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!