Bývalí členové Creed se vrátí do Prahy. Alter Bridge vystoupí v branických ledárnách

Bývalí členové Creed se vrátí do Prahy. Alter Bridge vystoupí v branických ledárnách 

Do Prahy se vrátí americký rockový kvartet Alter Bridge. Kapela složená z bývalých členů skupiny Creed, k nimž se přidal vokalista a kytarista Myles Kennedy, vystoupí v areálu branických ledáren, kde předvedou svoji směsici rocku a alternativního metalu po třech letech od svého prvního pražského vystoupení.

Frontman skupiny Alter Bridge, Myles Kennedy, se v České republice představil již několikrát. Se svojí domovskou kapelou se k nám vrací po třech letech od svého prvního pražského vystoupení. Kapela z Orlanda na Floridě, která vznikla v roce 2004 ze členů tehdy čerstvě rozpadlé skupiny Creed, představí svoji směsici rocku a alternativního metalu v areálu branických ledáren.

Kromě frontmana Mylese Kennedyho kapelu tvoří kytarista Mark Tremonti, baskytarista Brian Marshall a bubeník Scott Philips. Díky Kennedymu, který působil i v bluesových kapelách, jejich hudba kombinuje kromě rocku a metalu také prvky jazzu a blues. Zvuk Alter Bridge je těžší než Creed, zachovává si však stejný základní styl.

Alter Bridge fungují v nezměněné sestavě již patnáct let a na svém kontě mají šest studiových nahrávek. Poslední vyšla pod názvem Walk The Sky a právě její obsah umělci představí na svém chystaném turné, jehož součástí je i zastávka v Praze.

Koncert Alter Bridge se koná 10. června v rámci programu Prague Summer Festival. Ten během června a července rozezní pražský A-park Ledárny Braník. Vstupenky v ceně 990 Kč budou v prodeji od 2. března. 

Foto: EchoPromotion

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Umělci:

Další hudební novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!