SOUTĚŽ: Poslechněte si naživo světoznámého kytaristu Ralpha Townera v Praze

SOUTĚŽ: Poslechněte si naživo světoznámého kytaristu Ralpha Townera v Praze 

V březnu v metropoli vystoupí proslulý americký kytarista Ralph Towner a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Multiinstrumentalista Ralph Towner, který ovládá nejen kytaru, ale i klavír, perkuse nebo trumpetu, se v úterý 3. března představí publiku v prostorách Novoměstské radnice v Praze.

Jméno hudebníka, který dva dny před pražským koncertem oslaví osmdesáté narozeniny, je spojeno zejména s jazzovou kapelou Oregon. V roce 1972 se mu domovským labelem stalo ECM, které bylo ve své době přímým protikladem disco hudby. Za sebou má i dlouholetou sólovou dráhu, během níž spolupracoval například s Gary Burtonem či Janem Garbarekem.

Chcete se zúčastnit pražského koncertu Ralpha Townera? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 7x2 vstupenky na vystoupení.

Soutěžní otázka:

Kolikáté narozeniny letos v březnu oslaví Ralph Towner?

A) 80. narozeniny

B) 45. narozeniny

C) 60. narozeniny

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pátek 28. února. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: P&J Music

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Jazzová sekce

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!