Největší konference o psech čeká zájemce na jaře v Praze

Největší konference o psech čeká zájemce na jaře v Praze 

Obchod Spokojený pes zve všechny pejskaře z řad odborníků i amatérů na velkou tematickou konferenci, která se uskuteční v úterý 17. listopadu v pražském prostoru Cubex.

První pražská konference zaměřená na psy, která cílí nejenom na profesionální kynology, ale i zájemce z řad široké veřejnosti, nabídne sedm přednášek vedených odborníky a navíc velkou panelovou diskuzi.

Je to náš dárek pro domácí pejskařskou komunitu. Proto jsme se snažili připravit výběr toho nejlepšího, počínaje výběrem osobností, které se u nás pohybují kolem psů. Návštěvníkům neslibujeme jen konferenci, těšit se můžou na velkou psí show,” nechal se slyšet Tomáš Haškovec z e-shopu Spokojený pes, který akci organizuje.

O psích tématech na konferenci pohovoří třeba Martin Kváš, který působí jako výživový specialista, Šimon Cipro, spoluzakladatel serveru Běhejsepsem.cz, veterinář Lukáš Duchek nebo trenéři psů František Šusta a Lenka Blachová. Chybět nebude diskuze o pohybu, správné výživě či zdraví čtyřnohých společníků a v neposlední řadě také o jejich výcviku. Program uzavře diskuze s českými nejlepšími reprezentanty napříč různými psími sporty.

Vstupenky na Psonferenci budou v prodeji od čtvrtka 20. února.

Foto: Spokojený pes

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!