SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na oceňovanou japonskou taneční inscenaci Sumika v Praze

SOUTĚŽ: Vyhrajte vstupenky na oceňovanou japonskou taneční inscenaci Sumika v Praze 

Vůbec poprvé bude v Česku uvedeno křehké taneční představení Sumika slavné japonské choreografky Ruri Mito a vy můžete být u toho!

SOUTĚŽ JIŽ BYLA UKONČENA

Úspěšná tokijská choreografka a tanečnice Ruri Mito se svou Dance Company zamíří do české metropole v rámci evropského turné. Ve čtvrtek 19. a v pátek 20. března uvede svou inscenaci Sumika Centru současného umění DOX.

Název představení se dá do češtiny přeložit jako obydlí. Abstraktní poetická hra vychází z neustálého formování a proměňování lidského těla. Tělesné schránky se stále zaplétají a znovu rozplétají. V choreografii pod taktovkou Mito vytváří každá část těla křehké a působivé dílo. Klade důraz na přesnost pohybu, dýchání a pocitové vjemy v kůži.

Chcete se zúčastnit inscenace Sumika ve čtvrtek 19. března? Stačí odpovědět na naši soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Máme pro vás 3x2 vstupenky na představení.

Soutěžní otázka:

Odkud pochází Ruri Mito?

A) z Japonska

B) z Vietnamu

C) z Thajska

Správnou odpověď nám napište do komentáře pod příspěvkem se soutěží na našem facebookovém profilu nebo na e-mail soutez@informuji.cz. Výherce vyhlásíme v pátek 28. února. Přejeme hodně štěstí!

Poskytnuté údaje nebudou použity k marketingovým účelům ani k jiné manipulaci.

Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoliv ukončit, případně změnit její pravidla. V případě neobdržení vstupenek a soutěžních materiálů od našich partnerů nedodáme tyto materiály (výhry) výhercům.

Foto: Bozzo

| Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Mohlo by se ti líbit...

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!