Na Jezerce se i z dlouholetých přátel stávají Naprostí cizinci

Na Jezerce se i z dlouholetých přátel stávají Naprostí cizinci90%

Divadlo Na Jezerce představilo novou inscenaci Naprostí cizinci. Hra na motivy italského filmu z roku 2016 bavila rozhodně i režiséra Paola Genoveseho, který byl na premiéře hlavním hostem.

Představte si, že se pravidelně scházíte se svými přáteli, ale tentokrát se rozhodnete, že všechny zprávy a telefonní hovory budete přijímat na hlasitý odposlech. Máte-li nějaká tajemství, rozhodně se takové hry nebudete chtít zúčastnit, ale vzhledem k okolnostem nebudete mít na výběr.

Barbora Kodetová (Eva) a Ondřej Kavan (Rocco)

Letité jistoty a přátelství i partnerství najednou začínají dostávat trhliny a vy máte pocit, že své přátele vlastně neznáte. Nejde jen o mimomanželské poměry, ale také o upřímnost mezi partnery ve výchově nebo v životních postojích. Na povrch vyplouvají komické omyly, ale také vážná témata, která rezonují celou hrou.

Jiskru a náboj hře dodávají také skvělí jezerští herci Barbora Kodetová, Ondřej Kavan, Kristýna Hrušínská nebo také Milan Šteindler, který jako jediný nepřichází na večeři v páru. Je zajímavé sledovat vývoj jeho postavy, která zásadně ovlivní celý průběh večeře.

Z inscenace Naprostí cizinci Divadla Na Jezerce

I když jste viděli filmové zpracování, rozhodně si jeho divadelní adaptaci nenechte ujít. Tato inscenace rozhodně není pouhou komedií, ale donutí vás zamyslet se nad tím, jak mobilní telefony ovlivňují naše životy.

Hra Naprostí cizinci se po pandemii vrátí na prkna Divadla Na Jezerce už v červnu a nadále bude k vidění v září 2020. Informace o vstupenkách nalezenete zde. V programu zůstává i inscenace Gin Game s výbornou dvojicí Jiřina Bohdalová a Milan Kňažko.

Názor informuji.cz: 90%

| Radka Martiníková Sdílej: Sdílet na FB Tweetnout


Fotografie k článku

Na Jezerce se i z dlouholetých přátel stávají Naprostí cizinciNa Jezerce se i z dlouholetých přátel stávají Naprostí cizinci
 

Mohlo by se ti líbit...

Další divadelní novinky

Tento článek ještě nikdo nehodnotil. Buď první!